Trenger du NAV advokat i Stavanger?


Osloadvokatenes eksperter i trygdesaker tar saker i hele landet, selvfølgelig også i Stavanger. Om du trenger NAV advokat Stavanger ta kontakt med oss i dag.

Ofte vil det være tilstrekkelig å snakke med en av våre ekspertadvokater innen trygdrett på telefon og deretter vil advokaten innhente dokumentene fra ditt lokale NAVkontor slik at vi får de til gjennomgang her. Regelverket i NAVsaker og i andre offentlige pensjonskasser er ikke alltid lett tilgjengelig. Har du ikke erfaring fra rettsområdet fra før er det vanskelig å vite hvordan dette skal håndteres.

Uføretrygden ble innvilget etter klage til NAV - Osloadvokatene hjelper deg!

Uføretrygden ble avslått med flere begrunnelser. Osloadvokatene påklaget avslaget og mannen fikk innvilget uføretrygd og dekket advokatkostnader.

osloadvokatene.no/sak/uforetrygden-innvilget-klage/

Advokathjelp i NAVsaker kan være avgjørende for om du får din søknad innvilget, og har du fått avslag vil en bistand fra en ekspert i trygderett øke sjansene for at du får det du har krav på. Dersom du vinner frem med klagesaken er det NAV som dekker advokatutgiftene dine. Vi opplever ofte at NAV har gjort feil, og kan hjelpe deg med din sak i Stavanger. Hvis du trenger NAV advokat Stavanger ta kontakt med oss i dag på epost eller telefon til 22 82 84 40. Du kan også fylle ut kontaktskjemaet på siden, så hører du fra oss!